Vlaardingen

Contact kinderombudsman
Wil je weten of je klacht door de gemeentelijke kinderombudsman kan worden behandeld?

Tot 1 juni 2020 geen inloopspreekuren

De kinderombudsman kan tot 1 juni 2020 vanwege Corona geen spreekuur houden. Na 1 juni 2020 hoopt de kinderombudsman weer spreekuur te kunnen doen. Dan zal dat spreekuur weer worden gehouden in de even weken op woensdag van 10.30 tot 11.30 uur inloopspreekuur in het gebouw aan het Burgemeester van Lierplein 51, 3134 ZB in Vlaardingen. Het eerste spreekuur na 1 juni 2020 is op 10 juni. Je kunt dan ook weer gebruik maken van de inloopspreekuren in Rotterdam of de andere aangesloten gemeenten. Zie overzicht spreekuren.

Bel eerst even voor je komt
Je hoeft geen afspraak te maken, maar het is beter om eerst even te bellen en uit te leggen wat je klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de ombudsman je gelijk vertellen of jouw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkom je dat je misschien voor niets op het spreekuur komt.

Neem informatie mee
Neem bij het bezoek aan het spreekuur eventuele brieven of aantekeningen mee, die over je klacht gaan. Hoe beter de medewerkers van de kinderombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze jou kunnen helpen.

Kom bijtijds
Wil je zonder melding vooraf naar het inloopspreekuur gaan? Dat kan, maar kom niet op het laatste moment, want we willen graag de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren.