Capelle aan den IJssel

Contact kinderombudsman
Wil je weten of je klacht door de gemeentelijke kinderombudsman kan worden behandeld?

  • Je kunt ons elke werkdag bellen van 9:00 tot 16:00 uur op het gratis
    nummer 0800 2345 111.
  • Wil je ons mailen? Dat kan via info@kinderombudsmanrotterdam.nl .
  • Ook kun je langskomen op een van onze inloopspreekuren.

Inloopspreekuren
De gemeentelijke (kinder)ombudsman houdt inloopspreekuur in de even weken op donderdag van 9.00 tot 10.00 uur in het gebouw van cultuurpodium Capsloc aan de Pelikaanweg 3, 2903 ER in Capelle aan den IJssel, telefoon 010 258 7850.

Het eerste spreekuur in 2019 is op 10 januari. Je kunt ook gebruik maken van de inloopspreekuren in Rotterdam of de andere aangesloten gemeenten. Zie overzicht spreekuren.

Bel eerst even voor je komt
Je hoeft geen afspraak te maken, maar het is beter om eerst even te bellen en uit te leggen wat je klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de ombudsman je gelijk vertellen of jouw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkom je dat je misschien voor niets op het spreekuur komt.

Neem informatie mee
Neem bij het bezoek aan het spreekuur eventuele brieven of aantekeningen mee, die over je klacht gaan. Hoe beter de medewerkers van de kinderombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze jou kunnen helpen.

Kom bijtijds
Wil je zonder melding vooraf naar het inloopspreekuur gaan? Dat kan, maar kom niet op het laatste moment, want we willen graag de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren.