Mondeling

Wil je met de kinderombudsman over een klacht praten?

  • Je kunt ons elke werkdag bellen van 9:00 tot 16:00 uur op het gratis
    nummer 0800 2345 111.
  • Ook is het mogelijk om de kinderombudsman een WhatsApp te sturen naar het nummer 06 580 73 580. Elke werkdag van 9:00 tot 16:00 uur krijg je binnen het uur een reactie. Let op: het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen. Gebruik daarvoor het gratis 0800-nummer.
  • Je kunt ook naar het spreekuur van de kinderombudsman komen. Dat is elke woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur. Het spreekuur is in het kantoor van de kinderombudsman aan de Meent 106, 4e etage, 3011 JR Rotterdam. Je kunt zonder afspraak binnen lopen.
  • Daarnaast mag je gebruik maken van de vaste spreekuren van de ombudsman in de aangesloten gemeenten. Zie Overzicht spreekuren.

Het is het beste om je komst aan te kondigen via het gratis telefoonnummer of per e-mail info@kinderombudsmanrotterdam.nl. Zo weet je zeker dat je bij de kinderombudsman aan het juiste adres bent.

Neem bij het bezoek aan het spreekuur eventuele belangrijke papieren, zoals brieven of aantekeningen die over je klacht gaan, mee. Hoe beter de medewerkers van de kinderombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze jou kunnen helpen.

Wil je zonder melding vooraf naar het spreekuur gaan? Dat kan, maar kom niet op het laatste moment, want we willen graag de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren.